Edukacija

Na polju obrazovanja organizujemo kurseve: stranih jezika (engleski, njemački, arapski, turski) kako za odrasle tako i za djecu, te kurseve informatike!

Impress office

U okviru asortimana Impress office usluga nudimo usluge grafičkog dizajna, DTP priprema, kopiranje, printanje, skeniranje, usluge internet kluba...

Impress IT

Iz oblasti IT-a nudimo usluge servisa računara, sistemskog održavanja i stalne IT podrške, te usluge izrade web prezantacija.

Impress Centar Konjic

Impress centar na polju Edukacije organizuje kursevi stranih jezika

Engleski za djecu

Kursevi engleskog jezika

Pored kurseva za odrasle organizujemo i kurseve za djecu uzrasta od 7-12 godina. Nastava se odvija dva puta sedmično i ciklus traje jedno polugodište.


schrite Njemacki za odrasle i djecu

Kursevi njemačkog jezika

Organizujemo kurseve Njemačkog jezika za djecu i odrasle koji se realizira se po internacionalnoj metodi "Schritte International". Kandidati su osposobljeni za sticanje ÖSD certifikata.


informatika kursevi u impressu

Kursevi informatike

Pored osnovnog MS office paketa (word, excel, power  point), organizujemo kurseve autocad-a. Moguće je i dogovoriti i termin za vanredni ispit kako bi dobili uvjerenje o poznavanju rada na računaru.

ÖSD Certifikati

logo sarajevo
Kursevi njemačkog jezika
  • Organizujemo Kurseve Njemačkog  jezika u saradnji sa Austrijskim institutom u Sarajevu kako bi kandidati bili spremni za polaganje za certifikat Logo OSD
  • Saznaj više

Impress office

U okviru Impress office usluga nudimo usluge internet kluba, DTP, grafičkog dizajna, te ostale office usluge tipa; kopiranje, printanje, skeniranje i slično.

Impress Office ⟶

Internet klub

Internet klub Impress centra otvoren je za sve posjetioce od 9-17h svakim radnim danom i opremljen je modernim računarima na kojima možete izvršiti brz pristup internetu.

 

Grafički dizajn i DTP

DTP (digitalno tehnička priprema), izrada i printanje svih vrsta plakata, brošura, vizit karti, pozivnica, zahvalnica, naljepnica, podsjetnica, akreditacija i sl.

 

Ostale office usluge

Nudimo i ostale office usluge tipa; kopiranje, printanje, prekucavanje i uređivanje tekstova, izrada multimedijalnih prezentacija, skeniranje, uvezivanje, plastificiranje i slično...

 

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com