logo sarajevo

Austrijska jezička diploma (ÖSD) je internacionalno priznat ertifikat o znanju njemačkog jezika.

Da biste uspjeli da se upoznate sa ovim ispitinim formatom, nudimo pripremne kurseve.

Read more: ÖSD certifikati

 ucionica-njemackiKurs Njemačkog jezika realizira se po internacionalnoj metodi "Schritte International", sadržan u šest udžbenika (Kursbuch+Arbeitsbuch), po jedan udžbenik za svaki od nivoa. Kursna nastava Njemačkog jezika u našem centru se odvija u šest stepeni, svaki stepen po 48 časova.

Read more: Kursevi Njemačkog jezika

konverzacija2

Konverzacijski kurs Engleskog jezika prilagođen je polaznicima koji žele obogatiti svoj vokabular, fokusirati se na komunikaciju i tečnost izgovora engleskog jezika, savladati vještine formalnog i neformalnog razgovora na engleskom jeziku.

Read more: Konverzacijski kurs Engleskog jezika

ucionica-arapskiProgram Arapskog jezika zasniva se na internacionalnoj metodi podesnoj za one koji se prvi put susreću sa Arapskim jezikom. Nakon savladavanja kompletnog programa kandidat je osposobljen da čita, piše, razumije jezik, uspostavi komunikaciju, te iskaže svoja osjećanja na Arapskom jeziku.

Read more: Kursevi Arapskog jezika

Pored navedenog organizujemo kurseve engleskog i njemačkog jezika za djecu od 7-12 godina. Cilj kurseva engleskog i njemačkog jezika za djecu jeste razvijanje pozitivnog stava prema učenju stranog jezika.

Read more: Kursevi za djecu

ucionica-engleskiPlan i program za kurseve (tečajeve) engleskog jezika (od prvog do osmog stepena – stupnja) rađen je prema udžbenicima engleskog jezika „The New Cambridge English Course“ čiji su autori Michael Swan i Catherine Walter u izdanju Cambridge University press (London).

Read more: Kursevi Engleskog jezika

 informatik1Impress centar, Konjic u okviru svog asortimana usluga na polju obrazovanja organizira kurseve informatike koji imaju za cilj sticanje osnovnih znanja iz ove oblasti.

Read more: Kurs Informatike

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com