Edukacija

Na polju obrazovanja organizujemo kurseve: stranih jezika (engleski, njemački, arapski, turski) kako za odrasle tako i za djecu, te kurseve informatike!

Impress office

U okviru asortimana Impress office usluga nudimo usluge grafičkog dizajna, DTP priprema, kopiranje, printanje, skeniranje, usluge internet kluba...

Impress IT

Iz oblasti IT-a nudimo usluge servisa računara, sistemskog održavanja i stalne IT podrške, te usluge izrade web prezantacija.

Impress centar na polju Edukacije organizuje kursevi stranih jezika

Engleski za djecu

Kursevi engleskog jezika

Pored kurseva za odrasle organizujemo i kurseve za djecu uzrasta od 7-12 godina. Nastava se odvija dva puta sedmično i ciklus traje jedno polugodište.


schrite Njemacki za odrasle i djecu

Kursevi njemačkog jezika

Organizujemo kurseve Njemačkog jezika za djecu i odrasle koji se realizira se po internacionalnoj metodi "Schritte International". Kandidati su osposobljeni za sticanje ÖSD certifikata.


informatika kursevi u impressu

Kursevi informatike

Pored osnovnog MS office paketa (word, excel, power  point), organizujemo kurseve autocad-a. Moguće je i dogovoriti i termin za vanredni ispit kako bi dobili uvjerenje o poznavanju rada na računaru.

ÖSD Certifikati

logo sarajevo
Kursevi njemačkog jezika
  • Organizujemo Kurseve Njemačkog  jezika u saradnji sa Austrijskim institutom u Sarajevu kako bi kandidati bili spremni za polaganje za certifikat Logo OSD
  • Saznaj više

Impress office

U okviru Impress office usluga nudimo usluge internet kluba, DTP, grafičkog dizajna, te ostale office usluge tipa; kopiranje, printanje, skeniranje i slično.

Impress Office ⟶

Internet klub

Internet klub Impress centra otvoren je za sve posjetioce od 9-17h svakim radnim danom i opremljen je modernim računarima na kojima možete izvršiti brz pristup internetu.

 

Grafički dizajn i DTP

DTP (digitalno tehnička priprema), izrada i printanje svih vrsta plakata, brošura, vizit karti, pozivnica, zahvalnica, naljepnica, podsjetnica, akreditacija i sl.

 

Ostale office usluge

Nudimo i ostale office usluge tipa; kopiranje, printanje, prekucavanje i uređivanje tekstova, izrada multimedijalnih prezentacija, skeniranje, uvezivanje, plastificiranje i slično...

 

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com